Hoteltip: The Morrison Hotel in centrum Dublin

Wie naar het Ierse Dublin gaat, heeft tal van hotels om uit te kiezen. Het Morrison Hotel is dan een goede keuze. Je zit letterlijk pal in het midden van het centrum maar niet in de straat met de pubs. Daarnaast is het een hotel wat klasse uitstraalt waar je absoluut bij kunt komen.

Het Morrison Hotel is een boetiekhotel en dat zie je wanneer je binnenkomt. De aankleding is heel luxe met grote spiegels en een hoop design van de lobby tot de gangen. Het thema is East meets West maar dat is niet iets wat je meteen te binnen schiet als je het ziet. Het is gewoon erg mooi en ‘af’.

Wat opvalt is de vriendelijke service die je in het hotel krijgt. Hoewel je zou verwachten dat Ieren erg vriendelijk zijn (of liever gezegd: dat had ik verwacht) valt dat in deze stad vies tegen. Daarom is het een verademing dat het personeel bij Morrison een gemeende vriendelijkheid uitstraalt.

In het hotel bevindt zich een grote bar, welke zeker niet alleen voor de gasten is. Het heeft een aparte ingang en is rond borreltijd en in het weekend helemaal vol. Als je genoeg hebt gehad van Temple Bar is het een aanrader om hier even te relaxen. Het restaurant van het hotel is erg bekend en staat goed aangeschreven. Het is alleen wel haute cuisine, dus daar moet je van houden. Gerechten zijn prachtig aangekleed, dat wel, maar wie gewoon trek heeft in een simpele, eerlijke maaltijd, kan beter ergens anders terecht.

Het hotel is verder in alle opzichten een aanrader. De kamers zijn mooi en netjes. Neem absoluut het ontbijtbuffet erbij als je houdt van een Engels ontbijt. Niet alleen hebben ze alles op het menu staan, het smaakt echt heerlijk. Wie dat te zwaar vindt, kan ook kiezen voor cereals, broodjes en luxe beleg zoals zalm en verschillende worsten. Voor alle reizigers die een lange dag voor de boeg hebben, is dit een goed begin.

Oordeel: Het Morrison Hotel is een mooi aangekleed, zeer klantvriendelijk en goed gesitueerd hotel in het centrum van Dublin. Wie lekker centraal wil zitten en houdt van iets meer luxe, is hier op de juiste plaats. Kijk voor meer info op www.morrisonhotel.ie.

Lees ook:Hotel.blog.nl op zoek naar recensies
Lees ook:Tip: Jim’s Guesthouse & Tibetan Hotel in Dali – China
Lees ook:Parijs: Best Western Premier Regent’s Garden Hotel
Lees ook:Hotelreport: Fletcher Hotel Gilde in Deventer
Lees ook:Stedentriptip: Olomouc in Tsjechië

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hoteltip: The Morrison Hotel in centrum Dublin

  1. Pingback: Stedentrip Dublin | Travel