Gemakkelijk reizen naar Scandinavië met Scandlines

Scandinavië bereiken zal komend jaar nog makkelijker worden dan voorheen door de ferrymaatschappij Scandlines. Met acht verschillende verbindingen heeft Scandlines namelijk het dichtste routenet op de Oostzee.

Een van de routes is de zogenaamde Vogelvluchtroute tussen Puttgarden en Rødby. Hiermee kun je snel, filevrij en zonder stress over de Oostzee naar Denemarken of Zweden reizen. Voor passagiers die vaak reizen met Scandlines is er de netwerkkaart die achthonderd euro kost en gebruikt kan worden op alle routes van de maatschappij. Wil jij een reis met de ferry boeken? Kijk dan op www.scandlines.de of bel het Scandlines-ServiceCenter op 0049 18 05- 11 66 88.

Lees ook:Ryanair vanaf Weeze goedkoop naar Pisa en Reus
Lees ook:Paspoortstress voor vakantie
Lees ook:RyanAir annuleert vluchten tot maandag 13.00 uur
Lees ook:Ook rookverbod in Deense horeca
Lees ook:Bij Vueling voortaan ook met IDEAL betalen

Geen reacties // Reageer