Camping vinden met je mobiele telefoon

Wanneer je lekker op de bonnefooi op vakantie gaat en een camping in de omgeving zoekt waar je op dat moment bent, heeft ACSI nu de ideale oplossing voor je. Zij hebben een campingzoekmachine ontwikkeld voor de mobiele telefoon; http://m.eurocampings.eu

Via deze mobiele website, die sinds deze week in de lucht is, is het snel en eenvoudig zoeken naar campings. Dankzij het gebruik van GPS-coördinaten laat de zoekmachine zien welke campings op dat moment bij de gebruiker in de buurt liggen. Daarnaast kan de gebruiker campings op een andere vakantiebestemming vinden, in slechts enkele overzichtelijke stappen.

Wil je de camping even bellen om te vragen of ze nog plaats hebben? Dan kun je de ‘click-to-call’ functie gebruiken. Door op het telefoonnummer van de camping te klikken kan gelijk contact opgenomen worden. Uiteraard  zijn er nog diverse andere mogelijkheden, zoals het bekijken van alle voorzieningen, het lezen van beoordelingen en het bekijken van foto’s.

Lees ook:Nomineer campings voor Camping van het jaar 2013
Lees ook:Bellen vanuit vliegtuig mogelijk bij Emirates
Lees ook:Souvenirs op vakantie. Is dit OK of niet? Gebruik de Ok App van de Douane
Lees ook:Rare en opmerkelijke reisfoto’s
Lees ook:Bosbranden houden Zuid-Europa in zijn greep

Geen reacties // Reageer