Vliegtickets zoeken op laagste prijs, kortste reisafstand of meeste beenruimte?

Er zijn tal van sites waar je op zoek kunt gaan naar de goedkoopste vliegtickets, maar zeker als je een lange vlucht moet maken is het niet altijd handig om het goedkoopste ticket te boeken. Lange mensen betalen bijvoorbeeld liever iets meer, als ze dan maar wel genoeg beenruimte hebben. Wanneer je wil uitzoeken welke maatschappij dan het beste is, ben je wel even bezig. Of toch niet?

Een tijdje geleden is er weer een nieuwe ticket vergelijkingssite gelanceerd, Tix.nl. Op de website vind je verschillende mogelijkheden om vliegtickets te vergelijken. Naast het zoeken van de goedkoopste reizen kun je ook vergelijken op beenruimte, vliegtijd en stiptheid van de airline.

Nadat je een bestemming en een datum hebt gekozen kun je de beschikbare vluchten van verschillende airlines sorteren op 8 mogelijkheden. Volgens de website onderscheidt Tix zich doordat de bezoekers zelf hun stoel kunnen uitkiezen, de kwaliteit en stiptheid van maatschappijen kunnen vergelijken en zien hoe groen een vlucht is. Hierdoor is de site waarschijnlijk het meest geschikt voor bijvoorbeeld lange reizigers die veel beenruimte nodig hebben, zakenlui voor wie stiptheid belangrijker is dan de prijs en voor milieubewuste mensen.

Kortom je kunt je vliegreis selecteren op de dingen die jij belangrijk vindt.

Lees ook:Winactie: Win 100 euro tegoed voor vliegtickets bij Tix.nl!
Lees ook:Vliegtickets: láten zoeken?
Lees ook:Nieuwe service: je vliegticket doorverkopen
Lees ook:Vergelijk de goedkoopste jongerenreizen op één website
Lees ook:3FM DJ Coen Swijnenberg start beenruimte-actie tegen KLM

Geen reacties // Reageer