3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Appartementen checken via Wimdu

 1. johan

  Persoonlijk heb ik meer met Air BNB. De makers van Wimdu zijn sluwe zakenmensen met exorbitant hoge provisie namelijk 15% voor de verhuurder. Daarnaast is het gewoon een kopie van Air BNB. Zoals hun Zalando gewoon een Zapatero kloon is.

  http://www.airbnb.com is een stuk vriendelijker met hun provisie, namelijk 3% voor de verhuurder en de oorsprong van deze site is puur idealisme. Ga er vanuit dat de Amerikaanse helpdesk van Air BNB veel beter is dan die van Wimdu. (Ik ben verleden jaar gestrand in Amerika door de orkaan in New York en ik kan zeggen dat ik zeer goed geholpen ben)

  Ander belangrijk ding is dat je op beide sites vaak dezelfde adressen tegen komt

    /  
  1. Johanna Gercama

   Bedankt voor je reactie, ik had zelf nog nooit van Air BNB gehoord. Mooie website! Goed om te weten dat er meer websites zijn die dit op deze manier regelen.

     /  
 2. Mark

  Wow die van Istanbul is wel erg gaaf.Lekker chillen op het dakterras, tijd voor vakantie.

    /  

Comments are closed.