Bijzonder overnachten: Sun Cruise Resort in Zuid-Korea

In de categorie bijzonder overnachten heb ik weer een leuke accommodatie voor je in de aanbieding. Het Sun Cruise Resort is een heel bijzonder resort. Hier slaap je op een cruiseschip, maar dit schip ligt niet in zee, maar staat bovenop een berg. Weer eens wat anders dan dagenlang dobberen op zee.

Je moet er even een eindje voor reizen, maar dan heb je ook wat. Het resort staat namelijk in Zuid-Korea. Het schip staat op het droge en hebben ze bovenop een berg gezet. Ideaal dus voor mensen die nogal eens zeeziek zijn, maar niet zo fijn voor mensen met hoogtevrees. Het resort bevindt zich midden in een beeldentuin. Je kan hier dan ook urenlang wandelen met spectaculair uitzicht over zee. 

Het hotel heeft 211 kamers, maar deze zijn lang niet zo klein als op een gewoon cruiseschip. De kamers en suites zijn van alle luxe gemakken voorzien. Je kan onder andere kiezen voor een suite met uitzicht op de tuin of zee, of je kan overnachten in een studio of gewone kamer. De suites en de studio’s hebben een eigen keuken.

Het hotel heeft een eigen buitenzwembad, een fitnessruimte en een Singing Room, hier kun je met alles en iedereen een avondje karaoke doen. Eten en drinken kan in Restaurant Horizon, een internationaal restaurant. Wil je liever kennismaken met de Koreaanse keuken, dan kun je dineren in Jeong Don Jing op de 8e verdieping. Dit is een Koreaans restaurant. Op de 10e verdieping, in de nok van het schip, bevindt zich Space Opera, dit is een sky lounge en bar waar men jazz speelt en er nog iemand op de piano speelt.

Sun Cruise Resort & Yacht
Kangwon, Zuid-Korea

Lees ook:Hotelwarming: Gratis proefslapen bij Van der Valk Groningen – Hoogkerk
Lees ook:Droombaan in de aanbieding: Hotel Post Plaza Leeuwarden zoekt beddentesters
Lees ook:Eerste Four Seasons opent in India
Lees ook:Zeven hotels waar de voetballers verblijven in Brazilië
Lees ook:Tip: Gratis proefslapen in Hotel Princeville Breda

Geen reacties // Reageer