Actie ACSI: ACSI Freelife zoekt caravantesters

Heb jij altijd al eens een splinternieuwe caravancombinatie uit willen testen? Het zou zomaar kunnen dat jij binnenkort de hoofdrol speelt in een caravantest. ACSI FreeLife is namelijk op zoek naar kandidaten voor de ACSI FreeLife TestTour naar de Italiaanse regio Piëmont.

Met ACSI FreeLife test ACSI jaarlijks tientallen kampeermiddelen. Op de redactie komen geregeld verzoeken binnen van lezers om mee te helpen met testen. Nu is het zover en vragen we jou om jouw expertise. Want met jouw jarenlange kampeerervaring heb je kennis die voor ACSI en andere kampeerders waardevol is.

ACSI heeft vier autocaravancombinaties beschikbaar tijdens de eerste ACSI FreeLife TestTour. Hiervoor zoekt het bedrijf vier bijpassende testteams die van 3 tot en met 13 september hun caravancombinatie mogen testen. Per team is er een bijpassende reis uitgestippeld naar de Piëmont. Onderweg zijn activiteiten, overnachtingen, benzine en eten inbegrepen zodat je geen kosten hoeft te maken en jij je puur op het testen en de beleving kunt richten.

Vind je het leuk om met een nieuwe caravan en auto op pad te gaan en daar over te vertellen? En past een van de testteams (natuurliefhebbers, actievelingen, levensgenieters en gezinskampeerders) precies bij jou? Kijk dan op acsifreelife.nl/testtour2017 wat je daarvoor precies moet doen en hoe je je kunt aanmelden. Wie weet ga jij in september naar Piëmont met een gloednieuwe auto en caravan. Let op: Aanmelden is mogelijk tot 11 juli. Succes!

 

Lees ook:ACSI komt met magazine over kamperen
Lees ook:Handige tips om je caravan te verkopen
Lees ook:Morgen: ANWB Vakantiecheck bij Hazeldonk
Lees ook:Terug van weggeweest: Novasol zoekt vakantiehuistesters
Lees ook:Novasol zoekt vakantiehuistesters

Geen reacties // Reageer