Travelinspiration #3

Het is weer zondag dus weer tijd voor een portie Travelinspiration. Sta jij er wel eens bij stil hoeveel je wel niet regelt voordat dat weekendje Wenen eenmaal geboekt is? Hoeveel dingen plan je eigenlijk, voordat je op reis gaat? Bestemming, vlucht, hotel, nog een hotel, misschien reserveer je zelfs alvast een strandstoel en een restaurant? Zou je je niet veel vrijer en ongedwongener voelen op reis wanneer je gewoon niets zou hebben gepland? Zou je dan niet veel mooiere plaatsen bezoeken en een veel interessantere reis beleven? Hierbij een plaatje/opdracht die mij aanspraak!

 

Kijk voor eerdere Travelinspiration hier.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Travelinspiration #2
Lees ook:Travelinspiration #10 Malediven
Lees ook:Travelinspiration #7 keuzes maken voor en tijdens je reis
Lees ook:Nieuw op zondag: Travelinspiration
Lees ook:Travelinspiration #4 London

Geen reacties // Reageer