Travelinspiration #6 Wereldreis idee!

 Ga je binnenkort op wereldreis? Je hebt geen tijd om een enorm dagboek bij te houden of geen zin om te bloggen? Stuur jezelf vanaf elke bestemming een kaartje (liefst allemaal in hetzelfde formaat) en schrijf daarop je herinneringen van die bestemming. Eenmaal thuisgekomen heb je op deze manier misschien wel 100 kaarten waar je zo’n leuk boekje van kunt maken! Dit idee vond ik op Pinterest en ik vind het werkelijk een briljant idee! Ook leuk als je op huwelijksreis gaat!

Klik voor eerdere Travelinspiration hier!

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Pinspiration: Los Angeles
Lees ook:Pinspiration: Finland
Lees ook:Travelinspiration #4 London
Lees ook:Travelinspiration #2
Lees ook:Travelinspiration #5 Colors of India

Geen reacties // Reageer