Tienertoerkaartje maakt definitieve terugkomst

Vraag de generatie van mijn ouders naar hun herinneringen aan de zomers van hun puberjaren en 9 van de 10 zullen het hebben over het Tienertoerkaartje, waarmee ze voor 20 gulden een aantal dagen met de trein reisden en waar hun eerste liefdes opbloeiden. Goed nieuws: het tienertoerkaartje komt definitief terug!

Treinkaartjes

Vorige zomer startte de NS op initiatief van het CJP een proef met het herintroduceren van het Tienertoerkaartje. Dit bleek een groot succes te zijn, waardoor de kaartjes weer definitief worden geplaatst in het assortiment treinkaartjes. Met dit kaartje kun je drie dagen onbeperkt reizen. De prijzen zijn echter niet meer zo als in 1969, er wordt nu 33 euro gevraagd voor een kaartje. Voor het kaartje moet je tussen de 12 en 18 jaar oud zijn.

Lees ook:Eerste kaartje gratis bij Cardagram
Lees ook:Corendon biedt vanaf 2013 pakketreizen naar Saint Tropez
Lees ook:Een krop sla en een citytrip Barcelona graag!
Lees ook:Oranjecamping tijdens EK wel winstgevend
Lees ook:Postcrossing zorgt voor glimlach in je brievenbus

Geen reacties // Reageer