Met de Zwitserse brei-trein

Herinner je het prachtige landschap van de stedentrip BZV-aflevering van boer Willem en zijn Klaas nog? Zij waren in het Zwitserse Graubünden. Waar Graubünden goed is voor prachtige hikes door de bergen is Graubünden nog ergens bijzonder in: Brei-treinen! Op 16 en 23 maart rijdt er een heuse brei-trein door het Zwitserse landschap waar je naar hartelust kunt breien of het breien onder de knie kunt krijgen.

De Rhätische Bahn rijdt op de zaterdagen 16 en 23 maart 2013 met een heuse ‘breitrein’ van Chur naar St. Moritz en weer terug. In de authentieke ‘Stiva Retica’, een Bündnerstube op wielen, krijg je tips en uitleg over breitechnieken. Daarnaast kun je je eigen breiwerkje maken, terwijl je uit het raam kijkt en geniet van het spectaculaire landschap van Graubünden.

Lijkt het jou wel wat om zo’n speciale treinrit te gaan maken? Kijk voor meer informatie hier.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Nederlander (49) overleden door val bij Zwitserse waterval
Lees ook:Gratis skilessen voor jeugd tot en met 17 in Zwitsers Arosa
Lees ook:British Airways biedt ‘Slow TV’: 7 uur durende film van trein door Noors landschap
Lees ook:De boeren-stedentripbestemmingen
Lees ook:Jongerenreizen Argeles sur Mer – jongerenreis – jongerenvakanties in Frankrijk Argeles sur mer

Geen reacties // Reageer