City Night Line op zoek naar 2 fietskoppels

septuagesima / Travel Photos / CC BY-NC-ND

City Night Line, de nachttrein van de Deutsche Bahn, organiseert in samenwerking met fietsenorganisatie Rose Versand de fietswedstrijd ´In 80 uur door Europa´. Hiervoor zijn zij op zoek naar twee fietsteams van twee personen, die uitgerust met een fiets van Rose en het spoorboekje van City Night Line verschillende Europese steden ontdekken en korte videoclips van hun belevenissen maken.

Inzenden

Belangstellenden kunnen zich vanaf vandaag tot en met 14 april aanmelden bij City Night Line en Rose. Deelnemers moeten een jury overtuigen dat hij of zij plus metgezel de perfecte Europese fietsers zijn. Inzendingen kunnen in de vorm van een korte video of foto’s, samen met een begeleidende Engelse brief, gestuurd worden naar [email protected] of [email protected] met als onderwerp: Europa – fietswedstrijd. Eind april wordt besloten welk City Night Line-Rose team tussen 24 mei en 17 juli de verschillende routes binnen Europa zal rijden.

Van stad naar stad

Gedurende de 80 uur reizen de twee teams – met fiets – ’s nachts met City Night Line van stad naar stad. Hiermee wordt waardevolle tijd uitgespaard en komen de deelnemers uitgerust aan om bestemmingen zoals bijvoorbeeld Kopenhagen, Praag of Zürich per fiets te ontdekken. Naast treintickets en fietsen krijgen de deelnemers van de wedstrijd een overnachting voor 2 personen op de eindbestemming en € 150,- zakgeld voor onkosten. De filmpjes en het reisdagboek van de teams wordt via de online kanalen van City Night Line en Rose gedeeld. Het team met het mooiste reisverslag wint een reis van City Night Line in een Deluxe Double coupé voor 2 personen met vrije routekeuze én mag gebruikte Rose fietsen houden.

Alle informatie en voorwaarden over de wedstrijd zijn te vinden op www.bahn.de/citynightline/view/en/  en www.rose.de of op Facebook:www.facebook.com/CityNightLine en www.facebook.com/RoseBikes

City Night Line:
De nachttrein City Night Line brengt reizigers slapend naar hun bestemming. Opstappen is dagelijks mogelijk in Amsterdam, Arnhem en Utrecht, voor rechtstreekse verbindingen naar bijvoorbeeld hartje Berlijn, Dresden, München, Kopenhagen, Praag of  Zürich.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:Hele maand december kerstsferen in Praag
Lees ook:10 goedkoopste steden volgens TripAdvisor
Lees ook:Naakte mannen op zoek naar hout?
Lees ook:New York haalt recordaantal bezoekers binnen
Lees ook:Citytrip Istanbul het goedkoopst

Geen reacties // Reageer