Nachttrein richting Oktoberfest omgetoverd tot Beiers bierpaleis

Wanneer je in Oktober naar ‘s werelds grootste bierfeest gaat, kan je natuurlijk gaan carpoolen of een simpel treintje pakken. Wat veel leuker is om te doen, is om met de nachttrein van de Deutsche Bahn naar Beieren af te reizen. Geheel in stijl van het Oktoberfest biedt de nachttrein in samenwerking met Wimdu slaapcoupés in Beierse stijl. De nachttrein met daarin de speciale Oktoberfest compartimenten rijdt in totaal vijf keer in de periode van 23 tot en met 27 september 2013 naar de Duitse stad. 

Wanneer je een coupé boekt via Wimdu (kosten voor twee personen vanaf 199 euro) ontvang je een speciaal Oktoberfestpakket, met onder andere een stadsgids van München en een vilten hoed. Je overnacht in een fantastische slaapcoupé waarin alles in het teken staat van het Duitse volksfeest. Blauw-witte en pretzelslingers, Beierse vlaggen aan het plafond, zelfs de badkamer is omgetoverd in de stijl van het wereldberoemde feest, met speciale biershampoo en blauw-wittehanddoekjes.

Wie de feestelijke reis boekt steunt daarmee ook een goed doel. De opbrengst wordt geschonken aan Kindl-Heim in München, een jeugdzorg instelling en school voor speciaal onderwijs.

De reizen met de nachttrein zijn te boeken via wimdu.nl.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:6,4 miljoen bierdrinkers op 180e Oktoberfest
Lees ook:Lufthansapersoneel gaat weer in lederhosen en dirndls!
Lees ook:Lufthansa steekt personeel in klederdracht
Lees ook:Festivals wereldwijd: Oktoberfest in Duitsland
Lees ook:Wist je dit al over het Oktoberfest?

Geen reacties // Reageer