Zaterdag: Gratis op stap met opa en oma en Syntus

Op zaterdag 4 juni is het nationale Opa en Oma dag. Op deze dag reizen kleinkinderen op vertoon van hun mooiste tekening aan de buschauffeur of treincontroleur gratis met opa en/of oma mee op de bussen en treinen van Syntus in Twente, Gelderland en Overijssel.

Maak er samen een lekker actief dagje van, of juist een ontspannen uitje. Want wat is er nu leuker dan als opa en oma samen met je kleinkind of kleinkinderen een dagje op pad te gaan? En voor kleine kinderen is een reis per bus of trein een hele belevenis. Dat is dus garantie voor een dag genieten!

Ook mogen kinderen met hun opa’s en oma’s, die zich aanmelden via deze site op zaterdag 4 juni bij de Syntus Infopunten bij de busstations in Enschede, Apeldoorn en Zwolle op speciaal papier een levensgrote tekening maken, die daarna op een bus van Syntus geplakt wordt.

  • In Enschede zal er tussen 9:30-10:00 uur getekend worden. Om 10.00 uur wordt de versierde bus aan de pers en het aanwezige publiek getoond.
  • In Apeldoorn zal er tussen 11.30-12.00 uur getekend worden. Om 12.00 uur wordt de versierde bus aan de pers en het aanwezige publiek getoond.
  • In Zwolle wordt er tussen 14.00-14.30 uur getekend. Om 14.30 uur wordt de versierde bus aan de pers en het aanwezige publiek getoond.

Je kleinkind hiervoor aanmelden? Dat kan via deze link tot 3 juni.

 

Lees ook:Alleen bij Kruidvat: Voordelig op reis in het weekend
Lees ook:Alleen bij Blokker: Voordelig met de trein door Nederland reizen
Lees ook:Alleen bij Kruidvat: Voordelig op reis in het weekend
Lees ook:Alleen bij Albert Heijn: Voordelig met de trein door Nederland reizen
Lees ook:Alleen bij Blokker: Voordelig met de trein door Nederland reizen

Geen reacties // Reageer