18 september: Gratis met bus en trein door Friesland en Groningen

swalk

Wil je dit weekend graag Friesland en Groningen ontdekken met de bus op trein? Dat kan, op zondag is het zelfs voor niks. Aankomende zondag reis je gratis met de bussen en treinen in Friesland en Arriva-treinen in Groningen op vertoon van het kadoboek ‘Neiskrift’ of actie(kinder)boek ‘Wapper’.

Voor de derde keer wordt Swalk Frysk op tournee georganiseerd door Tresoar. Dit Friese multimediaspektakel met beeld, geluid, muziek en verhalen trekt van 9 tot en met 18 september 2016 door Friesland.

Bij aankoop van een Fries boek krijg je tot en met september het cadeauboek ‘Neiskrift’ cadeau. Het actieboek voor kinderen Wapper is te koop voor €4,95. Met beide boeken reis je op zondag 18 september gratis in de bussen en treinen in Fryslân en de Arriva-treinen in Groningen. Je hoeft deze dag niet in te checken als je een van de boeken meeneemt tijdens je reis.

Lees ook:Meivakantie: Kinderen reizen gratis in treinen en bussen Arriva
Lees ook:Voorjaarsvakantie: Kinderen reizen gratis in treinen en bussen Arriva
Lees ook:DelfSail 2016: Arriva komt met actieticket en aangepaste dienstregeling
Lees ook:Meivakantie: Kinderen reizen gratis in treinen en bussen Arriva
Lees ook:Actie Arriva: Gratis reizen in zuidoost-Friesland op zaterdag en zondag

Geen reacties // Reageer