BNN-reisprogramma 3 op Reis zoekt avontuur op met nieuwe presentatoren

Vanaf 12 september is er een nieuw seizoen van 3 Op Reis te zien, het goed bekeken reisprogramma met Floortje Dessing en Dennis Storm. Het reisprogramma blijft gewoon bestaan, ondanks het verdwijnen van Llink uit het publieke bestel. Het reisprogramma wordt nu alleen nog gemaakt door BNN. Daardoor zal het reisprogramma jonger en avontuurlijker gaan worden.

Nicolette in Bosnië voor Weg met BNN

BNN heeft nog twee vooralsnog geheime presentatoren toegevoegd aan het team, waarin Floortje Dessing en Dennis Storm deel van uit blijven maken. Daphne Bunskoek zal niet meer terugkeren bij 3 op Reis. Vermoedelijk is Nicolette Kluijver één van de nieuwe presentatoren. Zij draaide in het vorige seizoen al eventjes warm. De twee nieuwe presentatoren gaan naar off the beaten trackbestemmingen waar in het verleden veel onrust is geweest (zoals Sarajevo en Belgrado), en plekken waar de reiziger met een kleine portemonnee prima uit de voeten kan. Met maar een paar knaken op zak van Londen, via Venetië, Wenen, Boekarest en Transsylvanië met de trein richting Istanbul.

Dennis bezoekt dit seizoen überhippe steden als Tel Aviv en Beiroet en maakt een hele vette trip door de outback van Australië. Floortje gaat naar het piepkleine eiland Pitcairn, dat nagenoeg volledig afgesloten van de rest van de wereld leeft. Ook gaat ze naar het Griekse eiland Ikaria, waar één op de drie mensen ouder dan negentig jaar wordt.

De namen van de nieuwe presentatoren worden door BNN half augustus bekend gemaakt.

Lees ook:Patrick Lodiers en Nicolette Kluijver nieuwe presentatoren 3 op Reis bij BNN
Lees ook:3 op Reis, het wekelijkse portie reisinspiratie volgend seizoen weer terug bij BNN
Lees ook:3 op Reis gaat interactief, TV gecombineerd met online reiscommunity 3opreis.bnn.nl
Lees ook:RTL Travel ook volgend seizoen op TV
Lees ook:Nicolette Kluijver nieuwe presentatrice 3 op Reis, het reisprogramma van BNN en LLink

1 Reacties // Reageer

One thought on “BNN-reisprogramma 3 op Reis zoekt avontuur op met nieuwe presentatoren

  1. Piotr Szerman

    Ik heb net gekeken op de programa 3 op rijs.In Polen Oswiecim geen een voord over meer dan 1,5 miljon joodse slachtofers : schaande, zeker poolse gids der bij. aleen over polse slachtofers gepraat. dat doet pijn en pas niet bij Nederlands programa maar bij eenzijdige antiesemitish polse kijk op de holocost.

      /  

Comments are closed.