Patrick Lodiers en Nicolette Kluijver nieuwe presentatoren 3 op Reis bij BNN

Vanaf 12 september is er weer een nieuw seizoen 3 op Reis te zien bij BNN op Nederland 3. Vorig seizoen werd dit reisprogramma nog gemaakt door Llink en BNN samen, maar door het verdwijnen van Llink uit het publieke bestel wordt het populaire reisprogramma alleen nog gemaakt door BNN.

3 op Reis wordt gepresenteerd door 4 BNN presentatoren. Natuurlijk is Floortje Dessing terug te zien. Zij gaat bijzondere eilanden gaat bezoeken. Dennis Storm was vorig jaar ook al te bewonderen. Hij gaat bijzondere bestemmingen bezoeken als Tel Aviv en Libanon waar hij ook het lokale uitgaansleven gaat ontdekken. Nicolette Kluijver heeft vorig jaar al warm gedraaid bij 3 op Reis en wordt dit jaar toegevoegd tot het vaste presentatie kwartet. Nicolette gaat de wereld over reizen als echte backpacker. De meest verrassende naam van het kwarter is Patrick Lodiers, zo maakte hij net zelf bekend in de Coen & Sander Show op 3FM. Hij gaat naar voormalige oorlogsgebieden, zoals Bosnie en Wit Rusland.

Zoals al verwacht krijgt 3 op Reis een echt BNN sausje. Het programma wordt jonger, maar wel met een verhaal. Elementen van voormalige BNN-reisprogramma als Weg met BNN (gepresenteerd doro Dennis en Nicolette) en Patrick Ramptoerist worden verwerkt in het nieuwe 3 op Reis.

Lees ook:Nicolette Kluijver nieuwe presentatrice 3 op Reis, het reisprogramma van BNN en LLink
Lees ook:3 op Reis, het wekelijkse portie reisinspiratie volgend seizoen weer terug bij BNN
Lees ook:BNN-reisprogramma 3 op Reis zoekt avontuur op met nieuwe presentatoren
Lees ook:BNN (road)tript hem volledig in nieuw seizoen 3opreis
Lees ook:Floortje Dessing van Beijing naar Australië

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Patrick Lodiers en Nicolette Kluijver nieuwe presentatoren 3 op Reis bij BNN

 1. Astrid voor Postalgold

  Mijn god wat hebben deze mensen het toch zwaar. 7000 euro per maand om lekker de wereld rond te reizen, drugs te proberen (spuiten en slikken) en de meeste coole activiteiten doen die voor de rest van de wereld bijna onmogelijkzijn (try before you die).

  Jaloers? reken maar, wat een droombaan!

    /  
 2. Barco

  Wat is die Nicolette slecht. Geen enkel respect voor de locals..

    /  

Comments are closed.