Floortje Dessing onzeker over leven na dit contract

In Waar is de Mol? sprak Floortje Dessing afgelopen week openhartig over wat haar bezighoudt. Zo vertelt ze over waar haar reisdrift vandaan komt: ‘Als jong meisje was ik altijd al op zoek naar avontuur. Had ik me ingeschreven voor een kamp voor topmuzikanten in Engeland. Kwam ik daar, tussen allemaal super muzikale kinderen. Hoe oud is was? 11 denk ik? Maar het maakte mij niet uit, ik was in Engeland!’

Floortje maakt zich wel eens zorgen. Wat gebeurt er wanneer haar contract volgend jaar afloopt? ‘Volgend jaar loopt mijn contract af. Ik ga serieus altijd plannen maken voor als het stopt, als m’n contract niet wordt verlengd. Volgend jaar is het weer zo ver, dan zit ik nu al te denken, tsjah, die onzekerheid blijft altijd.’

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin!

Lees ook:RTL Travel ook volgend seizoen op TV
Lees ook:Floortje Dessing stopt met RTL Travel
Lees ook:Floortje Dessing loopt knokkelkoorts op in Azië
Lees ook:Floortje Dessing blijft voorlopig uit de running
Lees ook:Waar is de Mol? met Floortje Dessing

Geen reacties // Reageer