Floortje Dessing wil meer de diepte in met haar programma’s

Floortje Dessing denkt erover na om te stoppen met het presenteren van het tv-programma 3 Op Reis. Dat liet zij gisteren weten in een interview in het Algemeen Dagblad. Naast het stoppen met 3 Op Reis denkt Dessing er ook over na om te vertrekken bij BNN. Dat is volgens haar niet omdat BNN niet met haar verder wil, maar omdat zij vindt dat zij de leeftijd heeft om de jongerenomroep te verlaten.

Floortje maakte vorig jaar het succesvolle programma ‘Floortje naar het einde van de wereld’. In dat programma ging zij meer de diepte in. Floortje liet weten de ambitie hebben meer van dit journalistiekere werk te willen doen.

Volg Travel.blog.nl ook op TwitterFacebook en Bloglovin

Lees ook:Nieuw reisprogramma voor Floortje Dessing!
Lees ook:Floortje Dessing krijgt bij DWDD BVN Trofee
Lees ook:Floortje Dessing na 3 maand op bestemming
Lees ook:Zwitserland eerste bestemming sinds ziekteverlof Floortje Dessing
Lees ook:Floortje Dessing loopt knokkelkoorts op in Azië

Geen reacties // Reageer