Win een wintersportvakantie voor 2 bij Radio Veronica

wintersport

Ben je de regen, de storm en het warme weer ook zo zat? Snak jij naar een beetje sneeuw, veel ijs en après-ski? Luister dan volgende week naar Radio Veronica, want daar kun je namelijk een complete wintersport voor 2 in Oostenrijk winnen.

Van 12 tot 16 januari kun jij kans maken op een wintersportvakantie voor 2. Als je wint, vertrek je op zaterdag 17 januari met het vliegtuig van Rotterdam naar Salzburg.  Je verblijft dan 4 nachten in een hotel met 4 sterren en halfpension in Flachau in de regio Ski Amadé. Je krijgt 2 x 4 skipassen  voor deze regio en ook de huur van je ski;s of schoenen is gratis. Ook het transfer van en naar het hotel zit bij de prijs inbegrepen. Bij wintersport hoort natuurlijk ook sneeuw. Lange tijd leek het erop dat het niet ging sneeuwen, maar nu ligt er toch nog een verse laag sneeuw, dus dat is mooi meegenomen.

Maar wat moet je nu doen om te winnen? Het is vrij simpel, luister van 12 tot en met 16 januari van 06.00 tot 09.00 uur naar Rick in de Morgen op Radio Veronica. De band Van Dik Hout speelt dan covers, raad deze cover en wie weet win jij die reis wel.

SalzburgerLand is één van de populairste skibestemmingen van Europa. Je vindt er maar liefst 2.550 km aan skipistes en 22 skigebieden. Ski amadé ligt in SalzburgerLand en verbindt de skigebieden Salzburger Sportwelt, Schladming Dachstein, Gastein, Großarltal en Hochkönig. Samen is dat goed voor 25 gezellige skidorpen, 270 moderne skiliften, ruim 760 km aan pistes waarvan zo’n 356 pistes perfect geprepareerd worden en je hebt slechts één skipas nodig om het gebied te doorkruisen. Dat maakt het één van de meest gevarieerde wintersportgebieden van Europa.

Veel succes en veel plezier alvast!

 

Lees ook:Vanaf morgen: Win een wintersport naar Ski Amadé bij Radio Veronica
Lees ook:Deze week: Win een wintersportreis voor 2 bij Radio Veronica
Lees ook:Onderzoek: Witte kerst ook op wintersport onzeker
Lees ook:Win: Jodel je naar de sneeuw
Lees ook:Vanaf morgen: Win een wintersportvakantie naar Gerlos tijdens de 538 Wintersportweek

Geen reacties // Reageer