Op reis met BNN en Geraldine: Geef je op voor 3 op Reis Backpack

Kijk jij vaak naar 3 op Reis, het reisprogramma van BNN? En ben jij dan ook niet een tikkie jaloers op die presentatoren? Zou je ook niet zulke toffe reizen willen maken? Dan heb ik iets leuks voor je in de aanbieding! BNN zoekt namelijk 18 deelnemers die deze zomer samen met Geraldine Kemper en Jan Versteegh op reis willen gaan.

Geraldine en Jan gaan deze lente op roadtrip langs de Europese trekpleisters. Ze hebben alleen een backpack op de rug en een klein budget. Ze gaan op reis van Amsterdam naar Athene en bezoeken de mooiste plekken, slapen op bijzondere locaties en gaan op de gekste manieren de grens over. Maar dat doen ze niet alleen. De presentatoren zijn op zoek naar 18 deelnemers die er altijd al van hebben gedroomd om een eigen reisprogramma te maken en te presenteren.

De kans van je leven dus, maar een kans waarbij je ook heel hard moet werken. Als je wordt uitgekozen, mag je 4 dagen mee op deze reis. Je moet allerlei dingen sjouwen, regelt van alles en je moet regelmatig een vlog (een videoblog) maken over deze belevenissen. En al dat harde werk is niet voor niks. De 4 populairste vloggers mogen aan het einde van het seizoen samen met Geraldine en Jan een hele aflevering op een droombestemming presenteren. Degene die dit het beste doet mag volgend seizoen in het grote 3 op Reis een item voor z’n rekening nemen! Hoe leuk is dat?!

Benieuwd waar Geraldine en Jan allemaal komen op deze reis? De route gaat langs de volgende Europese bestemmingen:

• Amsterdam -> Parijs (12 – 15 april)
• Parijs -> Bordeaux (16 – 19 april)
• Bordeaux -> Bilbao (20 – 23 april)

• Madrid -> Barcelona (25 – 28 april)
• Barcelona -> Marseille (29 april – 2 mei)
• Marseille -> Milaan (3 – 6 mei)

• Venetië -> Rome (8 – 11 mei)
• Rome -> Brindisi (12 – 15 mei)
• Brindisi -> Athene (16 – 19 mei)

Ben jij enthousiast geworden en wil je mee op reis? Dan moet je het volgende doen. Ga naar bnn.nl, vul het aanmeldformulier en vul de vragen in. BNN zoekt mensen die goed kunnen filmen en monteren. Ook zoeken ze mensen die hun reis(beelden) kunnen delen. Ook moet je een Youtube-filmpje insturen. In deze video laat je zien dat je weet wat er nodig is om een roadmovie te maken.

Dus, ben jij 18 jaar, een reiziger en iemand met een vlotte babbel? Geef je dan nu op en wie weet zien we je binnenkort wel op tv!

 

Lees ook:Op reis met Geraldine: Deelnemers 3 op Reis Backpack bekend
Lees ook:Vanaf maandag op tv: 3 op Reis Backpack
Lees ook:3 op Reis zoekt onbekende hotspots
Lees ook:Zon-Thalys: Voordelig met de trein naar Zuid-Frankrijk
Lees ook:Zon-Thalys: Voordelig met de trein naar Zuid-Frankrijk

Geen reacties // Reageer