538 Zomerweek: Win een reis naar Curaçao

In de categorie win, win, win heb ik weer een leuke actie voor je gevonden. Nou ja, niet gevonden, de actie kwam gewoon voorbij op mijn radio. Bij radio 538 kun je deze week een reis voor 2 winnen tijdens de 538 Zomerweek. En niet zomaar een reis. Je kunt een vakantie naar Curaçao winnen! En daar is het lang niet zo koud als hier.

Zomerplaat

Wat moet je doen om deze vakantie te winnen? Nou vrij simpel. Je luistert van 19 tot en met 23 januari van 06.00 tot 18.00 uur naar Radio 538 en herken de zomerplaat. bel naar de studio als je de zomerplaat hoort, die zojuist door de DJ benoemd is en wordt beller 538. Kom je live in de uitzending van Radio 538, dan win je de prijs.

Avila Hotel

Maar als je deze prijs wint, wat krijg je dan allemaal? De prijs is een reis voor 2 personen naar Curaçao, inclusief transfer. Je verblijft 8 dagen en 7 nachten gratis in het Avila Hotel, vlakbij Willemstad, op basis van logies en ontbijt. Ook krijg je nog 250 euro zakgeld mee van 538. Toevallig ben ik vorig jaar op vakantie geweest naar Curaçao en sliep ik in het Avila Hotel. Dat is een heel fijn en niet zo’n druk hotel, met mooie zandstranden en lekker eten in het restaurant. Echt een aanrader dus!

Twitter

Mocht je nou niet de hele dag naar de radio kunnen luisteren, dan is er nog een andere actie, via Twitter. Als jij mee wilt doen aan deze actie moet je een tweet plaatsen. En daarin moet staan: Wat neem jij #meeopvakantie en deel een foto met #meeopvakantie via Twitter. En wie weet win jij die vakantie wel. Veel succes!

Meer informatie over deze actie kun je hier vinden: winter.538.nl

Lees ook:538 Zomerweek: Win een reis naar de zon
Lees ook:ANWB Kerstactie: Wie bedank jij met een gratis vakantie?
Lees ook:538 Wintersportweek: Win een vakantie voor 2 naar Gerlos
Lees ook:Deze week: Win een wintersportreis voor 2 bij Radio Veronica
Lees ook:Win een comfortabele vliegreis naar Aruba met KLM

Geen reacties // Reageer