Belgisch reisprogramma Reizen Waes terug op tv

Reizen Waes, het bijzondere reisprogramma van de presentator Tom Waes, komt weer terug op tv. Niet hier in Nederland, maar wel in België. En dat kunnen wij gelukkig ook bekijken.

In Reizen Waes bezoekt Tom, in ons land vooral bekend van Tomtestoron, landen en gebieden die de toerist vaak links laat liggen. Deze gebieden zijn vaak te gevaarlijk of niet interessant genoeg voor de toerist. Desalniettemin zijn het stuk voor stuk wel mooie landen en maakt Tom mooie reportages over deze landen.

Zo bezocht Tom in het 1e seizoen onder andere Iran, Turkmenistan, Transnistrie en Colombia. In het 2e seizoen gaat Tom op zoek naar het Noorderlicht in Spitsbergen en gaat hij helemaal alleen naar Alaska. Ook brengt Tom een bezoek aan Noord- en Zuid-Korea en gaat hij naar Mexico om te kijken of er nog steeds een drugsoorlog aan de gang is.

Reizen Waes, vanaf zondag 22 februari om 20.40 uur op Eén.

 

Lees ook:Reizen Waes krijgt 3e seizoen
Lees ook:Morgen op tv: Reizen Waes Slow
Lees ook:BVN-Trofee: Reizen Waes in de prijzen gevallen
Lees ook:Terug op tv: Reizen Waes
Lees ook:Morgen op tv: De laatste Reizen Waes

Geen reacties // Reageer