Ben jij een echte reisexpert? Geef je dan nu op voor De Nationale Reistest!

Ben jij gek op reizen? Weet jij alles over reizen? En ben jij dus een echte reisexpert en wil je dat maar wat graag bewijzen? Dan zit je goed bij BNN, de omroep zoekt namelijk kandidaten voor De Nationale Reistest. En ook jij kan je opgeven.

Geraldine Kemper en Dennis Storm presenteren dit programma. In de Nationale Reistest 2015 gaan Dennis en Geraldine op zoek naar dé reisexpert van Nederland. In de studio nemen 8 reislustige bn’ers het tegen elkaar op, terwijl in het studiopubliek experts uit de reiswereld hun beste beentje voorzetten. En jij kunt ook in de studio zitten. Want jij weet natuurlijk wel hoeveel liter Whiskey er in je handbagage mee mag en hoeveel kleuren de vlag van Brazilië heeft.

Je kan je opgeven via dit formulier, een kaartje kost € 6,50, je mag met meerdere personen naar de studio komen en wie weet win jij deze test wel. En als je wint, dan win je 2 tickets naar Kaapstad en wie wil dat nou niet?

De opnames zijn op 27 mei in Studio 20 op het Mediapark in hartje Hilversum, van 19.15 tot ongeveer 22.00 uur. Het programma is niet live, maar zal op 1 juni om 20.30 uur op NPO3 worden uitgezonden.

Lees ook:Morgen op tv: De Nationale Reistest 2015
Lees ook:Dennis Storm stopt met presenteren 3 Op Reis
Lees ook:Terug op tv: 3 op Reis
Lees ook:Alleen bij Blokker: Voordelig met de trein door Nederland reizen
Lees ook:Wie is het? Nieuwe presentatrice 3 op Reis

Geen reacties // Reageer