Terug op tv: We zijn er bijna!

Vanavond begint het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! In het nieuwe seizoen van We zijn er bijna! volgt Martine van Os 6 weken lang de belevenissen van een groep Nederlandse toeristen in Griekenland. De 43 reizigers hebben zelf een caravan of camper en rijden achter elkaar aan van plaats naar plaats.

2 echtparen gaan mee ter begeleiding, mochten de reizigers hulp nodig hebben op de camping of onderweg. Martine reist met ze mee en doet verslag van de belevenissen van de reizigers.

De reizigers leggen in totaal maar liefst 5.000 kilometer af. Deze reis begint in het Oostenrijkse Kramsach. Daar verzamelen alle deelnemers voor hun reis richting het Griekse vasteland. Behalve Athene en de Akropolis staan ook de Meteora-kloosters op het programma. Deze gebouwen uit de 14e eeuw staan op rotsen die door wind- en watererosie zijn afgesleten. Het lijkt daardoor of de kloosters niet bereikbaar zijn.

We Zijn Er Bijna, 21.25 uur, NPO1

Lees ook:Terug op tv: We zijn er Bijna!
Lees ook:Vanaf 31 juli: We zijn er Bijna! deze zomer naar Ierland
Lees ook:Deze zomer: We zijn er Bijna! terug op tv
Lees ook:We zijn er Bijna! seizoen 2015 wordt herhaald
Lees ook:Zeebeving schudt Griekse eilanden wakker

Geen reacties // Reageer