Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld

Wie Floortje Dessing een beetje volgt op Twitter, heeft wel gezien dat de reispresentatrice weer druk aan het reizen is naar verre landen. Ze is niet op vakantie, maar maakt opnames voor het 3e seizoen van Floortje naar het einde van de wereld. Er komt dus een nieuw seizoen van dit mooie reisprogramma.

In Floortje naar het einde van de wereld gaat Floortje op zoek naar mensen die wonen op de meest afgelegen plekken in de wereld. Ze reist naar de verste uithoeken van de aarde en legt dit allemaal vast. Zo zocht Floortje vorig seizoen Herman en Candelaria Zapp op in Tanzania. Het echtpaar uit Australië reist al bijna veertien jaar non-stop, samen met 4 kinderen in een oude auto de wereld rond. En in het 1e seizoen ging Floortje op zoek naar een familie die al 30 jaar totaal afgezonderd en verlaten aan de ruige westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland wonen. Floortje moest, om daar te komen, grote stukken lopen, door water en door modder. Ook dit werd gewoon uitgezonden en leverde prachtige tv op.

Dit jaar reist Floortje, volgens haar eigen twitter, af naar onder andere Nieuw-Zeeland en Tahiti. Het nieuwe seizoen is vanaf 28 oktober 6 weken lang te zien op NPO1.

Lees ook:Floortje naar het einde van de wereld in december terug op tv
Lees ook:Floortje Naar het einde van de wereld in januari weer terug op de buis
Lees ook:Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Vanavond op tv: Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Floortje naar het einde van de wereld in de prijzen gevallen

Geen reacties // Reageer