Nieuw op tv: Nooit meer naar huis

Vanaf vanavond is er weer een nieuw (reis)programma op tv. In Nooit meer naar huis gaat Gordon op reis met mensen die nooit op vakantie gaan en altijd aan het werk zijn.

Nooit meer naar huis is een programma waarin Gordon een schitterende reis maakt met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze personen zijn opgegeven door hun naaste omgeving, omdat zij altijd voor anderen klaarstaan.

Gordon reist de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij. Ook laat hij hen onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan. Vanavond staat het programma in het teken van Gerard en Wil. Opa Gerard en Oma Wil zorgen al jaren voor hun kleindochters nadat hun ouders omkwamen bij een verkeersongeluk. Door de emotionele en financiële stress die dat verlies met zich meebracht, zijn ze niet meer toegekomen aan elkaar. Gordon probeert weer wat romantiek in hun leven te brengen.

Het programma is nog steeds op zoek naar kandidaten. Ken jij dus iemand die nog nooit op vakantie is geweest, maar dit wel verdient? Geef hem of haar dan nu op via dit formulier.

Nooit meer naar huis, vanaf vanavond, 21.30 uur, RTL 4

Lees ook:Kandidaten gezocht voor nieuw seizoen Nooit Meer Naar Huis
Lees ook:Kandidaten gezocht voor 2e seizoen Nooit Meer Naar Huis
Lees ook:My First Holiday: RTL zoekt stelletjes die nog nooit op vakantie zijn geweest
Lees ook:Nieuw op tv: My First Holiday
Lees ook:Nederlander overleeft tijgeraanval tijdens vakantie in Nepal

Geen reacties // Reageer