Floortje naar het einde van de wereld in de prijzen gevallen

Het prachtige reisprogramma Floortje naar het einde van de wereld is gisteren in de prijzen gevallen. Floortje Dessing kreeg gisteren tijdens de uitzending van De Wereld Draait Door de BVN-trofee.

Het is de 2e keer dat Floortje en het programma deze trofee winnen. De BVN-trofee is de prijs voor het meest gewaardeerde programma op BVN, de publieke televisiezender voor Nederlandstaligen in het buitenland.

In Floortje naar het einde van de wereld gaat Floortje op zoek naar mensen die wonen op de meest afgelegen plekken in de wereld. Ze reist naar de verste uithoeken van de aarde en legt dit allemaal vast.En fans van het programma kunnen hun hart ophalen. Volgende week begint namelijk het nieuwe seizoen. Dit jaar reist Floortje af naar onder andere Nieuw-Zeeland en Tahiti. Het nieuwe seizoen is vanaf 28 oktober 6 weken lang op NPO1 te zien.

 

Lees ook:Floortje naar het einde van de wereld in december terug op tv
Lees ook:Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Floortje Naar het einde van de wereld in januari weer terug op de buis
Lees ook:Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld

Geen reacties // Reageer