Kandidaten gezocht voor 2e seizoen Nooit Meer Naar Huis

Het reisprogramma Nooit Meer Naar Huis van RTL 4 krijgt een 2e seizoen. Het programma is daarom op zoek naar kandidaten. In Nooit Meer Naar Huis gaat Gordon op reis met mensen die nooit op vakantie gaan en altijd aan het werk zijn.

Nooit meer naar huis is een programma, waarin Gordon een schitterende reis maakt met mensen die nooit eens weg gaan, maar dat om wat voor reden dan ook wel erg verdienen. Deze personen zijn opgegeven door hun naaste omgeving, omdat zij altijd voor anderen klaarstaan.

Gordon reist de hele wereld af en neemt zijn gasten mee naar een droombestemming. Voor hen regelt hij een onvergetelijke vakantie die in het teken staat van luxe en verwennerij. Ook laat hij hen onbekende werelden zien waardoor er mooie gesprekken ontstaan.

De redactie van het programma gaat nu op zoek naar kandidaten voor het 2e seizoen. Ken jij dus iemand die nog nooit op vakantie is geweest, maar dit wel verdient? Geef hem of haar dan nu op via dit formulier.

 

Lees ook:Kandidaten gezocht voor nieuw seizoen Nooit Meer Naar Huis
Lees ook:Nieuw op tv: Nooit meer naar huis
Lees ook:My First Holiday: RTL zoekt stelletjes die nog nooit op vakantie zijn geweest
Lees ook:Blue Circle zoekt mensen die nog nooit op vakantie zijn geweest
Lees ook:De wereld rond met 80-jarigen: SBS zoekt nieuwe kandidaten

Geen reacties // Reageer