Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld

Na lang wachten is het vanavond eindelijk weer zover. Floortje naar het einde van de wereld is terug op tv.

In Floortje naar het einde van de wereld gaat Floortje op zoek naar mensen die wonen op de meest afgelegen plekken in de wereld. Ze reist naar de verste uithoeken van de aarde en legt dit allemaal vast. Dit jaar reist Floortje af naar onder andere Nieuw-Zeeland en Tahiti.

Floortje reist naar het piepkleine eilandje Palmerston midden in de Stille Oceaan. De enige manier om er te komen is per boot, waarvan er slechts een paar keer per jaar een naar dit extreem afgelegen paradijselijk atol vaart. Na een reis van 7 dagen bezoekt Floortje de Engelse onderwijzeres Rose Clark die hier is terechtgekomen nadat haar vader in de jaren vijftig schipbreuk leed voor de kust van het eiland.

Floortje naar het einde van de wereld, vanaf vanavond, 21.25 uur, NPO 1

Lees ook:Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Vanavond op tv: Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Floortje naar het einde van de wereld in de prijzen gevallen
Lees ook:Floortje naar het einde van de wereld in december terug op tv

Geen reacties // Reageer