Nieuw op tv: Jan versus Geraldine in Zuid-Afrika

Vanaf maandag komt er weer een nieuwe Versus-reeks op tv. In het nieuwe seizoen van Versus nemen de bloedfanatieke BNN-presentatoren Jan Versteegh en Geraldine Kemper het tegen elkaar op in het prachtige Zuid-Afrika.

Jan en Geraldine rennen, vliegen, racen en voeren ongelofelijke stunts uit, maar vooral hun creatieve geest is belangrijk om kans te maken dit Versus seizoen op hun eigen naam te zetten.

In de eerste aflevering krijgen Jan en Geraldine vlak na aankomst in Zuid-Afrika hun allereerste opdracht van de burgemeester van Kaapstad. Ze moeten een familiespel spelen waarbij héél Kaapstad hun speelbord is. Door heel de stad zijn 25 hotspots aangegeven die Jan en Geraldine moeten aankopen. Bij elke hotspot krijgen ze een kanskaart met een opdracht die ze moeten volbrengen voordat ze de hotspot kunnen aankopen. Het verloopt niet allemaal even soepel en ze zitten elkaar behoorlijk in de weg. Wie heeft de meeste ‘hotspots’ van Kaapstad kunnen kopen en wint de aflevering? En wie heeft er pech en belandt in de gevangenis op Robbeneiland?

Jan versus Geraldine, vanaf 1 februari elke maandag bij BNN op NPO3.

Alvast een voorproefje bekijken van Jan en Geraldine in het prachtige Zuid-Afrika? Dat kan je hier bekijken: https://youtu.be/DJlzGgT8qFQ

Lees ook:Op reis met Geraldine: Deelnemers 3 op Reis Backpack bekend
Lees ook:Morgen op tv: De laatste Reizen Waes
Lees ook:Donderdag: Afrika-tipdag!
Lees ook:Morgen op tv: De Nationale Reistest 2015
Lees ook:Toeristische sector Zuid-Afrika vreest minder toeristen door nieuwe visumregels

Geen reacties // Reageer