Deze zomer: We zijn er Bijna! terug op tv

wezijnerbijna

We zijn er Bijna! is deze zomer terug bij MAX! De bestemming van dit jaar is Portugal. In We zijn er Bijna! reist presentatrice Martine van Os mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen.

Met hun eigen caravan of camper reizen de Nederlandse toeristen in groepsverband langs verschillende hoogtepunten. Ze reizen via San Sebastian in Baskenland langs onder andere Santiago de Compostella naar het meest zuidwestelijke puntje van Europa in Portugal. Onderweg genieten de kampeerders natuurlijk van heerlijke tapas en smakelijke port.

We zijn er Bijna! Vanaf maandag 4 juli weer te zien op een tv bij jou in de buurt. 

Lees ook:Terug op tv: We zijn er bijna!
Lees ook:Vanaf 31 juli: We zijn er Bijna! deze zomer naar Ierland
Lees ook:Terug op tv: We zijn er Bijna!
Lees ook:We zijn er Bijna! seizoen 2015 wordt herhaald
Lees ook:Bosbranden Zuid-Frankrijk: Snelwegen gesloten, Nederlandse toeristen geëvacueerd

Geen reacties // Reageer