Oproep: Net 5 op zoek naar mensen met vliegangst

Wil jij graag eens met het vliegtuig op vakantie, maar durf je het vliegtuig niet in te stappen omdat je last hebt van vliegangst? Dan is Net 5 op zoek naar jou!

Onbezorgdvliegen.nl en NET5 zijn voor een nieuw programma op zoek naar iemand tussen de 18 en 45 jaar. In dit nieuwe programma ontmoet presentator Arie Boomsma wekelijks inspirerende mensen die niet stilletjes afwachten, maar zelf de touwtjes in handen nemen. Hoe moeilijk dat soms ook is! Zo wordt een persoonlijk verhaal en doorzettingsvermogen een inspiratiebron voor anderen. Ook jij kan een inspiratiebron voor anderen zijn!

Durf jij door een heftige gebeurtenis in jouw leven niet (meer) te vliegen? En wil jij je vliegangst onder ogen komen? Dan hoort Net 5 heel graag jouw verhaal. Meld je aan via deze Facebookpagina of stuur een mail naar [email protected] en laat het team van Onbezorgdvliegen en Arie Boomsma je op 28 maart 2016 helpen om vliegangst te overwinnen.

 

Lees ook:1 op de 3 Nederlanders heeft vliegangst
Lees ook:30 & 31 mei: Gratis van je vliegangst af tijdens het Nationaal Vliegangstweekend
Lees ook:Vliegangst is te overwinnen
Lees ook:Terug op tv: Ik neem je mee
Lees ook:My First Holiday: RTL zoekt stelletjes die nog nooit op vakantie zijn geweest

Geen reacties // Reageer