Nieuw op tv: Staying Alive

stayingalive

Expeditie Robinson, move over. BNN heeft een nieuw programma bedacht en volgens de zender is dat zwaarder dan het survival-programma op RTL 5. Tim, Geraldine, Jan, Linda en Filemon en een cameraman overleven in de wildernis in Staying Alive.

Als enige een vliegtuigcrash overleven en daarna dagenlang gewond zwerven door het Peruaanse regenwoud. Als goudzoeker in Alaska overvallen worden door de ijzige winter en een barre tocht terug naar de bewoonde wereld. Én 71 dagen lang moederziel alleen overleven in de Australische Outback.

In Staying Alive herbeleven BNN-presentatoren, samen met een cameraman, een legendarisch waargebeurd survival-verhaal. Een spannende tocht ondersteund met uniek historisch beeldmateriaal van het oorspronkelijke verhaal. Verhalen waarin iemand tegen alle verwachtingen en statistieken in overleefde, vaak na een heftige overlevingstocht richting de bewoonde wereld.

Elke aflevering staat één verhaal centraal.

Staying Alive, vanaf 8 april elke vrijdag om 20.30 uur bij BNN op 3!

Lees ook:Terug op tv: 3 op Reis
Lees ook:Maandag op tv: 100 jaar Schiphol, luchtzaken onder de zeespiegel
Lees ook:Hoe dieren reizen zie je in Great Migrations, grootste reisproject ooit van National Gepgraphic
Lees ook:Terug op tv: Campinglife
Lees ook:BNN-reisprogramma 3 op Reis zoekt avontuur op met nieuwe presentatoren

Geen reacties // Reageer