Terug op tv: We zijn er bijna!

wezijnerbijna

Maandag is het zover, dan is misschien wel het leukste reisprogramma van Omroep Max weer terug op de buis. In We zijn er Bijna volgt Martine van Os een aantal oudere kampeerders die met hun caravan van Spanje naar Portugal reizen.

Dit jaar reist de groep van het noorden van Spanje naar het prachtige Portugal. Met hun eigen camper of caravan maken 23 echtparen en twee alleenstaanden een 3000 kilometer lange tocht naar het zuidwestelijkste puntje van Europa.

De eerste uitzending begint aan de Spaanse kust in het vissersdorp Zarautz. De camping ligt hoog op de rotsen en heeft een fabuleus uitzicht op de zee en het strand. Tijdens de gezamenlijke excursie gaan de kampeerders naar de Baskische hoofdstad Bilbao, met het populaire Guggenheim Museum.

Na drie dagen in Zarautz trekt de groep verder het Spaanse binnenland in, naar een stadscamping nabij Burgos. Hier is de kathedraal van de stad de toeristische trekpleister. Ook de vele wandelaars doen op hun weg naar Santiago de Compostella deze kathedraal aan. Na een korte stop in Burgos eindigt deze aflevering in een klein Spaans bergdorp, waar wegens het slechte weer het traditionele happy hour plaatsvindt in de kantine van de camping.

Op MAX Vandaag kunnen kijkers vanaf 4 juli virtueel meereizen met We zijn er Bijna!. Op de website is een interactieve kaart te vinden waarop precies te zien is waar de kampeerders zich op dat moment bevinden. Daarnaast kan men extra video’s van de reis bekijken en aanvullende informatie vinden over de culturele hoogtepunten.

We zijn er Bijna! vanaf 4 juli, elke maandag om 21.25 uur op NPO 1. 

Lees ook:Deze zomer: We zijn er Bijna! terug op tv
Lees ook:Vanaf 31 juli: We zijn er Bijna! deze zomer naar Ierland
Lees ook:Terug op tv: We zijn er Bijna!
Lees ook:Nieuw op tv: Op de camping!
Lees ook:ANWB verwacht dat 2,3 miljoen kampeerders naar het buitenland gaan

Geen reacties // Reageer