Deze zomer op tv: 3 op Reis Roadtrip

roadtrip

Deze zomer kun je genieten van herhalingen van 3 op Reis. Maar de presentatoren staan niet stil. Deze zomer komt er zelfs een geheel nieuw programma. De presentatoren van BNN toeren deze zomer in 3 op Reis Roadtrip dwars door Europa.

Natuurlijk, we willen allemaal de mooiste plekken op aarde zien, maar de weg er naartoe is vaak minstens zo leuk! Zeker als je met een relaxte camper, stijlvolle old-timer of een dikke motor op pad mag.

In 3 op Reis Roadtrip doorkruisen Geraldine Kemper, Evi Hanssen, Chris Zegers, Filemon Wesselink, Jan Versteegh, Gwen van Poorten en Nienke de la Rive Box deze zomer Europa. Koffers gepakt, rugzakken op en toeren maar!

Evi ontdekt met een camper het betoverende Scandinavië, Jan scheurt op zijn motor door Zuid-Europa, Nienke trekt met een camper door Groot-Brittannië, Chris rijdt in een oldtimer door de bergen, Gwen laat haar haren wapperen in een jeep in de buurt van de Middellandse Zee, Geraldine crosst in een terreinwagen door het ruige landschap van Oost-Europa en Filemon gebruikt zijn eigen benenwagen om een Spaans eiland te ontdekken.

Het klinkt allemaal een beetje vaag. Want welke landen en plaatsen de presentatoren specifiek aandoen bewaard BNN voor later. Vanaf 30 juni start online namelijk een grootse winactie. Raad welke routes de presentatoren afleggen en maak kans op een vette reis. Kijk vanaf donderdag op 3opreis.bnn.nl en Facebook voor meer informatie.

 3 op Reis Roadtrip is vanaf 17 juli, iedere zondag, te zien om 20.20 uur bij BNN op NPO 3.

Lees ook:Nieuw op tv: 3 op Reis Roadtrip
Lees ook:Terug op tv: 3 op Reis
Lees ook:Nieuw bij 3 op Reis: Nienke de la Rive Box
Lees ook:Floortje Dessing van Beijing naar Australië
Lees ook:Op reis met BNN en Geraldine: Geef je op voor 3 op Reis Backpack

Geen reacties // Reageer