Nieuw op Youtube: The Road to Robinson

In juni schreef ik over het feit dat RTL 5 op zoek was naar avonturiers voor The Road to Robinson. The spin-off van Expeditie Robinson staat nu op Youtube.

In Road to Robinson gaan 4 bekende YouTubers en 2 vrienden de strijd aan met elkaar. De 6 kandidaten worden verdeeld over 2 teams en zijn gedropt in Manilla.Onderweg doorstaan de deelnemers proeven en strijden ze voor luxe, vervoer en de Robinson-munt. Ze hebben 5 dagen om de boot naar hét echte Robinson eiland te halen. Eenmaal aangekomen op het beroemde eiland, houden ze hun eigen expeditie om te overleven op een onbewoond eiland. Welk team bereikt als eerste het Robinson eiland en welke kandidaat wint deze expeditie?

De kandidaten hadden allemaal een camera bij zich en filmden hun spannende, maar zeker ook, unieke reis. In totaal zijn er 13 afleveringen gemaakt en elke dinsdag en donderdag kan je op deze pagina een aflevering bekijken.

 

Lees ook:The Road To Robinson: RTL zoekt avonturiers voor unieke reis
Lees ook:Meedoen met Expeditie Robinson? RTL zoekt deelnemers!
Lees ook:Nieuw op tv: Staying Alive
Lees ook:Pas op een paar eilanden en verdien geld
Lees ook:Man zit 300 dagen op onbewoond eiland

Geen reacties // Reageer