Net5 zoekt deelnemers voor nieuw seizoen Peking Express

Na 5 jaar komt er weer een nieuw, vers seizoen van Peking Express op de buis! En ook jij kan meedoen aan dit avontuurlijke reisprogramma!

Peking Express keert terug! Na Ernst-Paul Hasselbach en Art Rooijakkers zal nu Rik van de Westelaken het legendarische programma presenteren.
In dit avontuurlijke realityprogramma strijden duo’s tegen elkaar tijdens een uitdagende reis.

Met extreem weinig budget liften ze door verschillende verre landen en culturen naar een bestemming die elke dag anders is. Dit gaat in hoog tempo want wie als laatste het doel bereikt, wordt geëlimineerd. Waar de duo’s in het dagelijks leven elkaar volledig vertrouwen, vergen de stress, de enorme beproeving en de ongewone situatie het uiterste van hun relatie. Alleen het sterkste en slimste duo maakt kans als eerste te finishen en de grote winnaar van Peking Express 2017 te worden.

Ben jij op zoek naar avontuur en heb je altijd al mee willen doen aan Peking Express? En ben je samen met een vriend, je partner, collega of familielid vanaf half oktober beschikbaar? Geef je dan tot en met 1 september op en vul het formulier op deze pagina in. 

Lees ook:Terug op tv: Peking Express
Lees ook:Meedoen aan Peking Express? Aanmelden kan alleen vandaag nog!
Lees ook:Voorproefje: De eerste beelden van Peking Express 2017!
Lees ook:Peking Express in april terug op tv
Lees ook:Peking Express 2008 – de Revolutie Route vanaf 5 maart op Net5

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Net5 zoekt deelnemers voor nieuw seizoen Peking Express

 1. Tessa Hammer

  Het lijkt me super maar echt super tof om hieraan mee te doen! ik ben zeker een avonturier en kan deze kans niet laten liggen! dit moet je 1 x in je leven gedaan hebben. Alleen weet ik niet hoe je jezelf inschrijft met een vriendin. Hoop zsm te horen want deze kans willen we met beide handen aanpakken!

    /  
  1. Ester

   Heb je al een reispartner tessa?? Ik wil ook dolgraag meedoen, maar nog geen medestander die ook vrij kan krijgen in de gevraagde periode.

   Indien je nog een reispartner
   Zoekt,
   Mail me op [email protected]

     /  
 2. tristan lotten

  Leuk uitdaging.

    /  
 3. Ester van de Ven

  Ik heb altijd al meewillen doen aan peking express. Lijkt me zo’n mooi avontuur he. Ik kan ook vrij maken in de gevraagde periode half okt/ november maar heb nog een reispartner nodig want je moet je blijkbaar als duo opgeven.
  Ben spontane avontuurlijke leuk vrouw van 38 jaar.

  Interesse? Stuur me een mailtje op [email protected] en ik neem contact met je op.

  Inschrijven moet voor 1 september dus reageer snel!

  Groetjes ester

    /  
 4. Ingrid Smans

  Wauw vind dit super miste geen een uitzending

    /  
 5. Coba

  Heel leuk maar hoelang duurt zo’n opname

    /  
 6. marjolein

  het formulier werkt niet, kan ik mij via een andere weg opgeven? Heeft er iemand een emailadres waar ik het naar toe kan sturen?

    /  
 7. Eline

  Kan je, je alsnog opgeven?

    /  

Comments are closed.