Meedoen aan Peking Express? Aanmelden kan alleen vandaag nog!

Vorige week schreef ik al over Peking Express, dat na 5 jaar weer terug op de buis komt. Net5 zoekt nog kandidaten en vandaag is de laatste dag dat jij, mocht je mee willen doen, je voor dit avontuur kunt opgeven.

Peking Express keert terug! Na Ernst-Paul Hasselbach en Art Rooijakkers zal nu Rik van de Westelaken het legendarische programma presenteren.
In dit avontuurlijke realityprogramma strijden duo’s tegen elkaar tijdens een uitdagende reis.

Met extreem weinig budget liften ze door verschillende verre landen en culturen naar een bestemming die elke dag anders is. Dit gaat in hoog tempo want wie als laatste het doel bereikt, wordt geëlimineerd. Waar de duo’s in het dagelijks leven elkaar volledig vertrouwen, vergen de stress, de enorme beproeving en de ongewone situatie het uiterste van hun relatie. Alleen het sterkste en slimste duo maakt kans als eerste te finishen en de grote winnaar van Peking Express 2017 te worden.

Ben jij op zoek naar avontuur en heb je altijd al mee willen doen aan Peking Express? Durf jij het aan en ben je samen met een vriend, je partner, collega of familielid vanaf half oktober beschikbaar? Geef je dan tot en met 1 september op en vul het formulier op deze pagina in.  Succes!

Lees ook:Net5 zoekt deelnemers voor nieuw seizoen Peking Express
Lees ook:Terug op tv: Peking Express
Lees ook:Voorproefje: De eerste beelden van Peking Express 2017!
Lees ook:Peking Express in april terug op tv
Lees ook:Peking Express 2008 – de Revolutie Route vanaf 5 maart op Net5

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Meedoen aan Peking Express? Aanmelden kan alleen vandaag nog!

 1. Oda Roelofs

  Ik zou dolgraag meedoen maar heb geen partner…

    /  
 2. Saar

  De link werkt niet… Kan je je nog wel inschrijven??

    /  
  1. Lianne van Veen Auteur

   Je kan je nog tot en met 1 september, dus ook vandaag nog, inschrijven, maar blijkbaar heeft de zender het formulier al offline gehaald. Ik heb inmiddels contact gehad met Net5 en ik hoop dat ik nog een reactie van ze krijg. Mijn excuses voor het ongemak!

     /  
 3. Marijke

  Inschrijven kon blijkbaar tot gister. Wij zijn erg teleurgesteld hierdoor en zaten vandaag klaar om alles te uploaden. helaas geen mogelijkheid meer om dit te doen door verkeerde uiterlijke datum.. Hopelijk krijgen we nog een kans!

    /  
  1. Lianne van Veen Auteur

   Hee Marijke,

   Geen zorgen, ik heb Net5 gemaild. Ik heb ze gevraagd wat ze verstaan met tot en met 1 september aanmelden en ik heb ze ook verteld dat er nog diverse mensen staan te popelen om mee te doen. Hopelijk krijg ik antwoord, zou jij je gegevens naar mij willen mailen, dan kan ik ze weer doorsturen. In de colofon staat mijn mailadres!

     /  
 4. Laurette Scholten

  Ik ga gauw nog ff uitzoeken hoe ik kan inschrijven

    /  
  1. Lianne van Veen Auteur

   Hee Laurette,

   Ik heb contact gehad met Net5. Zij vertellen dat er een miscommunicatie is geweest tussen de programmamakers en de website. De producent vertelde aan Net5 dat het aanmelden mogelijk was tot en met 31 augustus.
   Net5 heeft dit verkeerd begrepen en kwam hier dan ook op 1 september pas achter. Zij hebben om 12 uur in de middag het formulier van de site gehaald.

   Ik vroeg aan de zender of het mogelijk was om nog een paar bezoekers in te laten schrijven, maar dat was helaas niet meer mogelijk. Beetje jammer wel.

     /  
 5. Spikey lee claessens

  Ik wil me super graag alsnog opgeven!

  Hoe kan dit nog?

    /  
  1. Lianne van Veen Auteur

   Hee Spikey Lee,

   Helaas kan dit niet meer door miscommunicatie tussen Net5 en de programmamakers. Ik heb het nog geprobeerd, maar het mocht niet meer baten..

     /  

Comments are closed.