Terug op tv: 3 op Reis

3opreiss

Vanavond is het weer zover, dan zijn er weer verse afleveringen van het reisprogramma 3 op Reis op je tv. En dit is alweer het 10e seizoen.

Je oude, vertrouwde reismaatje is er weer met een nieuw seizoen. Bestemmingen waarvan jij het bestaan niet af wist worden afgewisseld met herkenbare oorden op een verrassende manier benaderd. En dit seizoen zijn er maar liefst 2 nieuwe presentatoren.

Het was al bekend dat Nienke de la Rive Box het team ging versterken, maar er komt nog een presentator bij. Maurice Lede, bekend van Klokhuis en Wie is de Mol, reist voor 3 op Reis de hele wereld over. Zo reist Maurice onder andere af naar de Caraïben.

Vanavond gaat Dennis naar Oman. Net buiten de hoofdstad Muscat bezoekt hij een kamelenrace, waar de jockeys vervangen zijn door robots. En Chris gaat naar de hoofdstad van Maleisië, Kuala Lumpur. Hij bezoekt het historische centrum en gaat naar een bijzondere rooftopbar.

3 op reis, elke zondag, 19.55 uur, NPO3

 

Lees ook:Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:3 op Reis gaat interactief, TV gecombineerd met online reiscommunity 3opreis.bnn.nl
Lees ook:BNN (road)tript hem volledig in nieuw seizoen 3opreis
Lees ook:Nicolette Kluijver nieuwe presentatrice 3 op Reis, het reisprogramma van BNN en LLink

Geen reacties // Reageer