Morgen bij radio 538: Win jouw ultieme reis

afrika

Heb jij altijd al compleet uit je dak willen gaan tijdens het Sunburn Festival in Goa? In een tuk tuk de food markets van Bangkok willen ontdekken? Of wil jij boarden op een indoorpiste in Dubai terwijl het buiten 44 graden is? Vanaf maandag 26 september sturen 538 en TUI jou op droomvakantie! En ook jij kan die ultieme reis winnen!

Stel je eigen reis samen
Wat je moet doen? Stel hier jouw eigen droomreis samen. Vertel ons met wie, waarom en waar je naartoe wil, en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars!

Luister de hele week naar Radio 538
Luister van maandag 26 september tot en met vrijdag 30 september naar Radio 538, want in ieder programma maak je tussen 07.00 uur en 19.00 uur kans op jouw samengestelde reis. Hoor jij je naam op de radio? Bel dan binnen 15 minuten naar de studio. Kom je in de uitzending? Dan win je een reischeque t.w.v. €400 en kwalificeer je je automatisch voor de hoofdprijs aan het einde van de dag: jouw ultieme reis!

Mijn ultieme reis? Ik zou het fantastisch vinden om met de camper of motor de Route 66 te rijden. Of een rondreis maken door Nieuw-Zeeland en Australië. Er zijn nog zoveel landen die ik wil bezoeken, hopelijk komt het er ooit nog een keer van. En jij, wat is jou ultieme droomreis?

25

Lees ook:Vanaf morgen: Win een wintersportvakantie naar Gerlos tijdens de 538 Wintersportweek
Lees ook:What’s in a name? Win een Dreamliner met jouw naam erop
Lees ook:Weg met BNN radio over de Inca Trail in Peru
Lees ook:Meedoen met Expeditie Robinson? RTL zoekt deelnemers!
Lees ook:538 Zomerweek: Win een reis naar de zon

1 Reacties // Reageer

One thought on “Morgen bij radio 538: Win jouw ultieme reis

  1. henny van rijn

    Mijn man en ik zijn 35 jaar geleden getrouwd
    Ik ben niet gevraagd maar hen zei mijn man 19 mei gaan we trouwen ha ha ik zou graag nog een x gevr worden maar dan romantisch op bali mooie jurk simpel blote voeyen etc het is 10 jaar geleden dat we samen op vakantie zijn geweest dus dit is onze kans. Liefs henny

      /  

Comments are closed.