Floortje Dessing genomineerd voor Zilveren Televizier-ster en Gouden Televizier-Ring

floortje

Over 3 weken is het weer zover: Het Gouden Televizierringgala. Tijdens dit jaarlijkse gala worden prijzen uitgereikt aan de beste presentatoren en het beste programma van het jaar. En globetrotter Floortje Dessing is in de race voor maar liefst 2 prijzen. Hoe leuk is dat?!

De afgelopen maand kon het publiek stemmen op beste presentator/presentatrice, beste programma, beste kinderprogramma, talent van het jaar en beste acteur en actrice. Het was al bekend dat het bijzonder mooie reisprogramma van Floortje, Floortje naar het Einde van de Wereld, in de top 10 zat van beste programma’s. Gisteravond bleek dat het programma bij de beste 3 van het land hoorde.

Bridget Maasland ging Floortje opzoeken. Toevallig was ze niet aan het reizen, maar was ze druk bezig om een nieuwe aflevering van het bijzondere programma te monteren. Floortje werd volledig door dit nieuws overvallen en was ontzettend blij met dit nieuws.De andere genomineerden zijn Geer en Goor zoeken een Hobby en Penoza IV. Daarnaast is Floortje ook nog genomineerd voor de Zilveren Televizier-ster Vrouw. Ook Chantal Janzen en Geraldine Kemper zijn genomineerd.

De 51e Gouden Televizier-Ring wordt donderdagavond 13 oktober uitgereikt op het Gouden Televizier-Ring Gala in de Heineken Music Hall. Het staat nu al vast wie de prijzen krijgen voor beste prsentatrice, kinderprogramma en acteur/actrice. Op de avond zelf is het mogelijk om nog een keer op jouw favoriete programma te stemmen. Het telefoonnummer voor Floortje zal ik uiteraard op deze blog vermelden, zodat we allemaal nog een keer op Floortje kunnen stemmen.

Lees ook:Stemmen op Floortje vanavond? Dat doe je zo..
Lees ook:Hoera! Floortje Dessing wint Gouden Televizierring!
Lees ook:Floortje Naar het einde van de wereld in januari weer terug op de buis
Lees ook:World Travel Awards: Dubai beste reisbestemming
Lees ook:Floortje naar het einde van de wereld in de prijzen gevallen

Geen reacties // Reageer