Hoera! Floortje Dessing wint Gouden Televizierring!

floortje

Zojuist zijn in de HMH in Amsterdam de prijzen voor beste presentator, presentatrice, kinderprogramma en aanstormend talent uitgereikt. De grootste prijs van allemaal was de Gouden Televizierring voor beste programma van 2016. Floortje Dessing was met haar programma genomineerd en ging met de prijs naar huis! Hoe gaaf is dat!

Het programma van Floortje Dessing, Floortje naar het einde van de wereld, was samen met Geer en Goor zoeken een hobby en Penoza genomineerd. Tijdens de uitzending was het mogelijk om op je favoriete programma te stemmen. Floortje stond de hele tijd ruim aan kop, was erg zenuwachtig en vond het ook vrij moeilijk om haar programma nog even extra te pluggen om extra stemmen te krijgen. Dat is precies Floortje, waar de andere programma, en dan vooral Geer en Goor, druk bezig waren om stemmers over te halen, deden Floortje en het team van Floortje deed dat niet.

Aan het einde van de avond was de spanning om te snijden en mochten Harmen Siezen en Dionne Stax de prijs voor beste programma uitreiken. Floortje won met grote overmacht, 64% van de stemmers had voor Floortje gekozen. Floortje was erg emotioneel en bedankte de stemmers en haar team. Floortje is momenteel druk bezig met het draaien van een nieuw seizoen van Floortje naar het einde van de wereld. Floortje was ook nog genomineerd voor de Zilveren Televizierster, voor beste presentatrice, maar deze prijs ging naar Chantal Janzen.

De uitreiking kan je hier zien. Let vooral ook op de reactie van de vader van Floortje, zo mooi! https://youtu.be/zVnS3nGqHr4

Floortje, gefeliciteerd met deze mooie prijs, het is je zo gegund! En voor iedereen die nu nog tv kijkt, Floortje is nu ook nog op tv met haar documentaire over Syrië.

Lees ook:Floortje Dessing genomineerd voor Zilveren Televizier-ster en Gouden Televizier-Ring
Lees ook:Stemmen op Floortje vanavond? Dat doe je zo..
Lees ook:Floortje Dessing wil meer de diepte in met haar programma’s
Lees ook:Bij opnames: Floortje Dessing krijgt motorpech op volle zee
Lees ook:Floortje naar het einde van de wereld in december terug op tv

Geen reacties // Reageer