Floortje Naar het einde van de wereld in januari weer terug op de buis

Een maand geleden won Floortje Dessing nog de Gouden Televizierring voor haar programma, Floortje naar het einde van de wereld. Floortje kon toen al wel vertellen dat ze druk bezig was met het draaien van een nieuw seizoen van het bijzondere reisprogramma, maar niet wanneer het weer op de buis komt. Tot nu!

Het reisprogramma sloot begin februari af met bijzonder hoge kijkcijfers, maar liefst 2,3 miljoen kijkers keken naar de avonturen van Floortje in Nieuw-Zeeland. Volgens Televizier start het nieuwe seizoen op zondag 8 januari en komt dan na Boer Zoekt Vrouw. Het programma krijgt dan naast een ander tijdstip ook een andere uitzenddag. Heerlijk zo vlak voor de nieuwe werkweek nog even wegdromen naar bijzondere plekken.

Wat Floortje dit seizoen allemaal weer gaat beleven en op welke plekken ze komt is nog niet bekend. Maar wie Floortje volgt op twitter, weet dat ze de afgelopen maanden in Siberië, Chili en Thailand zat.

In Floortje naar het einde van de wereld, gaat Floortje op zoek naar mensen die wonen op de meest afgelegen plekken in de wereld. Ze reist naar de verste uithoeken van de aarde en legt dit allemaal vast.  In het 1e seizoen ging Floortje op zoek naar een familie die al 30 jaar totaal afgezonderd en verlaten aan de ruige westkust van het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland wonen. Floortje moest, om daar te komen, grote stukken lopen, door water en door modder. Ook dit werd gewoon uitgezonden en dat leverde prachtige tv op.

Lees ook:Floortje naar het einde van de wereld in de prijzen gevallen
Lees ook:Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Floortje naar het einde van de wereld in december terug op tv
Lees ook:Terug op tv: Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Floortje Dessing hoopt op nieuw seizoen Floortje naar het einde van de wereld

Geen reacties // Reageer