Reisprogramma Dance Around The World krijgt vervolg

Eind augustus werd er een proefuitzending van het bijzondere reisprogramma Dance Around The World uitgezonden. En dat programma is zo goed ontvangen, dat er een heel seizoen van komt.

Dans verbindt mensen en culturen. In het culturele reisprogramma Dance Around The World gingen goede vrienden Jan Kooijman en Ish Ait Hamou op zoek naar de ziel van de Zulu krijgersdans, oftewel de Indlamu. Jan en Ish verdiepten zich in de cultuur en dansstijl van de Zulustam in Zuid-Afrika. Kijkers waren razend enthousiast en Jan Kooijman liet gisteren in het nieuwe programma van Irene Moors, Naar Bed Met Irene, weten dat hij nu een heel seizoen van dit mooie programma mag maken.

In 2017 reizen Jan en Ish af naar diverse landen en gaan op zoek naar bijzondere stammen, leren van de cultuur en proberen de dansstijl van de bevolking of stam onder de knie te krijgen. In het najaar komt het programma op tv.

Lees ook:Vanavond op tv: Dance Around The World
Lees ook:Floortje Dessing hoopt op nieuw seizoen Floortje naar het einde van de wereld
Lees ook:Reizen Waes krijgt 3e seizoen
Lees ook:Floortje Naar het einde van de wereld in januari weer terug op de buis
Lees ook:BVN-Trofee: Reizen Waes in de prijzen gevallen

Geen reacties // Reageer