Vanaf morgen: Win een wintersportvakantie naar Gerlos tijdens de 538 Wintersportweek

Heb je zin om met zijn tweetjes op wintersportvakantie te gaan, maar heb je niet zoveel geld? Geen probleem, want Radio 538 geeft volgende week vakanties naar de sneeuw weg. Super Toll!

Met de allereerste lift naar boven, jodelend de piste af en Schnaps für die ganze Hütte! Vanaf maandag 21 november geht es los op Radio 538 en sturen zij jou op een compleet verzorgde wintersportvakantie naar Gerlos!

Wat moet je doen?
Luister van maandag 21 november tot en met vrijdag 25 november naar Radio 538. In elk programma maak je tussen 06.00 uur en 19.00 uur kans op een wintersportvakantie naar Gerlos in Oostenrijk voor twee personen! En dat is inclusief overnachten in een hotel, busvervoer, skipas, skihuur, reisbegeleiding en toeristenbelasting. Hoor jij de wintersportoproep op de radio? Bel dan zo snel mogelijk naar de studio via 0909 3000 538 en kies optie 1 (€0,45 per gesprek). Ben jij beller 538? Dan sturen TUI en 538 jou naar Gerlos!

Nóg meer kans maken?
Niet alleen op de radio, maar ook online maak je kans op een wintersportvakantie voor twee personen, inclusief skipas én ski- of snowboardhuur. Upload in dit formulier een foto van jouw ultieme wintersportgevoel en wie weet sta je binnenkort op de latten in de Oostenrijkse sneeuw!

Lees ook:538 Wintersportweek: Win een vakantie voor 2 naar Gerlos
Lees ook:538 Zomerweek: Win een reis naar de zon
Lees ook:Morgen bij radio 538: Win jouw ultieme reis
Lees ook:Deze week: Win een wintersportreis voor 2 bij Radio Veronica
Lees ook:Win 1 jaar gratis vliegen bij Transavia.com

Geen reacties // Reageer