My First Holiday: RTL zoekt stelletjes die nog nooit op vakantie zijn geweest

In het nieuwe jaar komt er een nieuw reisprogramma op tv. In My First Holiday worden mensen gevolgd die nog nooit op vakantie zijn geweest. En ook jij kan je nu opgeven voor dit programma.

Niemand minder dan Jamai overvalt de koppels thuis en stuurt ze op droomvakantie. De koppels zijn nog nooit op een vliegveld, in een vliegtuig of in het buitenland geweest. De deelnemers worden de hele reis gevolgd door de camera. Onder de deelnemers Eugene en Kelly, Eugene heeft vliegangst en is nog nooit in het buitenland geweest. Jamai stuurt ze naar Curaçao, als dat maar goed gaat..

Het concept van My first holiday komt uit de koker van de Belgische tak van tv-producent Fremantlemedia. Inmiddels lopen in onder meer Finland, Spanje, Polen en nog vier andere landen eigen versies van de realityshow.

RTL is nu op zoek naar kandidaten. Voorwaarde is wel dat je nog nooit op vakantie bent geweest en dat jij je opgeeft met een reispartner waar je een zeer goede band mee hebt. Denk jij dat je nu de ideale kandidaat bent? Geef je dan via deze link op voor het programma en wie weet staat Jamai wel binnenkort voor je deur.

My First Holiday, vanaf 3 januari, 21.30 uur, RTL 5. 

 

Lees ook:Nieuw op tv: My First Holiday
Lees ook:Blue Circle zoekt mensen die nog nooit op vakantie zijn geweest
Lees ook:Diamant onder je kussen bij Holiday Inn
Lees ook:RTL5 komt met Oh Oh Europa
Lees ook:Kandidaten gezocht voor nieuw seizoen Nooit Meer Naar Huis

Geen reacties // Reageer