Nieuw op tv: Camping Onder De Zon

Sander Janson is terug met een nieuw reisprogramma. In Camping Onder De Zon reist Sander Janson heel Europa door om de mooiste kampeerbestemmingen te ontdekken.

In mei kwam het nieuws naar buiten dat RTL 4 na 15 jaar stopt met het populaire kampeerprogramma, niet omdat de kijkcijfers laag waren, maar eerder omdat de zender de programmering wil aanpassen. Het (tent)doek viel voor het reisprogramma en Sander, die al 15 jaar het gezicht was van het programma, was kapot van dit nieuws. Maar Sander kreeg een nieuw reisprogramma en was deze zomer overal en nergens in Europa om diverse campings te ontdekken. Het resultaat is vanaf deze week dagelijks op tv te zien.

Sander laat in Camping onder de Zon zien wat de campings in Europa allemaal te bieden hebben. Het programma duurt helaas maar 1 minuutje en is vanaf 19 december iedere werkdag omstreeks 20:10 uur te zien bij RTL4 (in de break van GTST). Vanaf 2 januari 2017 is ‘Camping Onder De Zon’ iedere werkdag omstreeks 18:10 uur en 19:20 uur te zien bij RTL4. In totaal zijn er 25 afleveringen gemaakt en komen er dan ook 25 campings aan bod.

Lees ook:Sander Janson komt met nieuw kampeerprogramma
Lees ook:Terug op tv: Campinglife
Lees ook:RTL trekt stekker uit Campinglife
Lees ook:Campinglife zoekt deelnemers
Lees ook:Gaby Blaaser nieuwe presentatrice Campinglife

Geen reacties // Reageer