Nieuw op tv: Boarding Time

Morgen begint het nieuwe jaar, tijd voor een nieuw reisprogramma op tv. In het gloednieuwe televisieprogramma ‘Boarding Time’ reizen Deborah Geysen en Winston Post af naar uiteenlopende Europese vakantiebestemmingen.

Iedere aflevering bezoekt het duo een vakantiebestemming. Hier kruipen zij onafhankelijk van elkaar in de huid van een bepaald type reiziger, zoals de cultuurliefhebber, een ouder op gezinsvakantie of een luxe reiziger. Clichés worden doorbroken en bestemmingen worden vanuit een ander perspectief bekeken.

Wat is er te doen voor een gezin met tieners of welke culturele uitstapjes kun je maken? Doordat Winston en Deborah allebei de bril op zetten van een bepaald type vakantieganger beleef je de vakantiebestemming op verschillende manieren. Naast de afleveringen op TV, hebben Deborah en Winston vlogjes opgenomen met extra tips en tricks van de locatie.

Boarding Time, elke zondag, 16.30 uur, RTL 4

Lees ook:Sloppenwijken steeds populairder bij toeristen
Lees ook:Culturele Hoofdstad 2014 Riga aanrader voor liefhebbers van muziek
Lees ook:Taalcursus van Online-Trainers – WINACTIE
Lees ook:Prijsvraag: Win het boek 100 All-Time Favorite Movies
Lees ook:De 25 beste reissites

Geen reacties // Reageer