Peking Express in april terug op tv

Na vijf jaar afwezigheid keert het internationaal succesvolle realityprogramma Peking Express eindelijk terug op Nederlandse televisie! Eind vorig jaar zocht Net 5 naar deelnemers en de zender laat nu weten dat het bijzondere programma in april op tv te zien is.

In deze ultieme race strijden drie Nederlandse en drie Vlaamse duo’s tegen elkaar tijdens een uitdagende reis. Met een budget van 1 euro per dag liften ze door Azië. Dit gaat in hoog tempo want wie als laatste het doel bereikt, wordt geëlimineerd. Waar de duo’s elkaar in het dagelijks leven volledig vertrouwen, vergen de stress, de enorme beproeving en de ongewone situatie het uiterste van hun relatie. Alleen het sterkste en slimste duo maakt kans als eerste te finishen en de grote winnaar van Peking Express 2017 te worden.

In 2004 zond Net5 voor het eerst in Nederland het avontuurlijke realityprogramma Peking Express uit. Dit eerste seizoen werd gepresenteerd door wijlen Ernst-Paul Hasselbach en Roos van Acker. Daarna presenteerde Roos de succesformule seizoenenlang met Art Rooijakkers. En nu kent het zevende, en tevens spannendste seizoen, een waardig opvolger in Rik van de Westelaken! Samen met zijn Vlaamse co-host Sean d’Hondt heeft Rik een actieve rol en geeft hij de liftende duo’s de meest uiteenlopende opdrachten. Ze starten bij Unesco werelderfgoed Ha Long Bay in Vietnam en reizen via Laos naar hun eindpunt in Cambodja; Unesco werelderfgoed Angkor Wat.

Peking Express is van oorsprong een Nederlands-Vlaams televisieprogramma dat sinds 2004 ook in maar liefst negen andere landen te zien is: van Duitsland, Noorwegen, Zweden, Finland, Spanje, Italië, Marokko tot Colombia. Met Frankrijk als koploper met negen seizoenen. Peking Express 2017 is een co-productie met de Vlaamse zender Q2 en wordt geproduceerd door 100.000Volts.tv

Peking Express, vanaf maandag 3 april, 20.30 uur, Net5

 

Lees ook:Terug op tv: Peking Express
Lees ook:Voorproefje: De eerste beelden van Peking Express 2017!
Lees ook:Peking Express 2008 – de Revolutie Route vanaf 5 maart op Net5
Lees ook:Net5 zoekt deelnemers voor nieuw seizoen Peking Express
Lees ook:Meedoen aan Peking Express? Aanmelden kan alleen vandaag nog!

Geen reacties // Reageer